De PAR voorpret kaart

De PAR voorpret kaart

PAR houdt van voorpret!

‘Schat, ik wil die!’ Maar de schat is al over een week jarig. Of de feestdag is er sneller dan je denkt. Geen nood, PAR to the rescue!

Nadat je een werk uit de Kunstcollectie hebt besteld krijg je een kaart met voorop een afbeelding van het werk en binnenin alle info over de bestelde afwerking, het formaat, de kunstenaar en het nummer binnen de oplage.
Zo kunnen jullie alvast op de bank kneukelen over het mooie werk dat er aan komt. Of sta je niet met lege handen als het een kado is voor die schat.

De kunst van PAR heeft toch vaak een watertandend effect. Tijdens dat watertanden thuis, wordt elk werk met aandacht en professionaliteit vervaardigd en vervoerd. Daar zijn we trots op, ook dat gedeelte koesteren we. En ja, er wordt wel eens een werk letterlijk uitgezwaaid.

Dat is onze voorpret, nu ook voorpret voor jou!

 

– Bij alle werken in de Kunstcollectie

– Alle info over het bestelde werk, in beeld en tekst

– In een aparte (en dus door Postnl ongeschonden) envelop: dus te gebruiken als cadeau envelop waar zelf nog een boodschap op geschreven kan worden

– Binnen 2 – 3 werkdagen na betaling

– Geen extra kosten

www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018