Verzending & retouren

Verzending

Verzendtijd
Verzendtijd wordt vermeld bij elk product op de website. Dit is het aantal werkdagen dat het duurt voordat het bij ons de werkplaats verlaat. Dit gaat in vanaf de eerstvolgende werkdag nadat de bestelling is geplaatst.

Mocht om wat voor reden dan ook onze verzendtijd niet gehaald worden, neemt PAR zo spoedig mogelijk contact op.

Hierna komt de tijd dat PostNL erover doet naar het verzendadres. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van PostNL. Zodra het pakket bij PostNL is, ontvangt je track&trace informatie op het mailadres dat je hebt opgegegeven tijdens het bestellen. Check ook altijd je Spambox, mocht je meldingen missen over je bestelling.

Werkdagen
Werkdagen zijn bij ons maandag t/m vrijdag. De volgende dagen vervallen als werkdag:
– 1 januari
– Goede Vrijdag
– 2e Paasdag
– 27 april (Koningsdag)
– 5 mei (Bevrijdingsdag)
– Hemelvaart
– 2e Pinksterdag
– 1e en 2e Kerstdag
– 31 december

 

Ophalen

Onze werkplaats is te vinden in Leiden. Ophalen van online bestellingen kan hier alleen nadat je een bevestigde afspraak van ons hebt ontvangen. Een ophaalafspraak is niet elke dag mogelijk en alleen tijdens kantooruren. Dit kan invloed hebben op wanneer het mogelijk is je bestelling in ontvangst te nemen. Wil je meer zekerheid, kies dan voor verzending per post.

Werkplaats adres:
Haagweg 4 – D4
2311AA Leiden
The Netherlands

 

Retouren

Je hebt 14 kalenderdagen de tijd om een aankoop terug te sturen. Kosten voor en risico van de retourzending zijn voor de koper.

Retouradres:
print – art – read
Haagweg 4 – D4
2311AA Leiden
The Netherlands

www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018