Verzending & retouren

Verzending

Tijdens het afrekenen kan gekozen worden voor levering aan huis, levering aan een PostNL pakketpunt of ophalen in onze werkplaats in Leiden. Zie voor meer info over ophalen in Leiden hieronder.

Verzendkosten
Voor bestellingen onder 50,- rekenen wij een vast bedrag van 5,75 aan verzendkosten. Voor extra diensten zoals ophalen bij een PostNL punt wordt een kleine toeslag berekend, conform wat postNL ons in rekening brengt voor deze extra dienst. Bestellingen boven 50,- worden gratis thuisbezorgd.

Verzendtijd
Verzendtijd wordt vermeld bij elk product op de website. Dit is het aantal werkdagen dat het duurt voordat het bij ons de werkplaats verlaat. Dit gaat in vanaf de eerstvolgende werkdag nadat de bestelling is geplaatst.

Mocht om wat voor reden dan ook onze verzendtijd niet gehaald worden, neemt PAR zo spoedig mogelijk contact op.

Hierna komt de tijd dat PostNL erover doet naar het verzendadres. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van PostNL. Zodra het pakket bij PostNL is, ontvangt je track&trace informatie op het mailadres dat je hebt opgegegeven tijdens het bestellen. Check ook altijd je Spambox, mocht je meldingen missen over je bestelling.

Werkdagen
Werkdagen zijn bij ons maandag t/m vrijdag. De volgende dagen vervallen als werkdag:
– 1 januari
– Goede Vrijdag
– 2e Paasdag
– 27 april (Koningsdag)
– 5 mei (Bevrijdingsdag)
– Hemelvaart
– 2e Pinksterdag
– 3 oktober (Leidens Ontzet)
– 1e en 2e Kerstdag
– 31 december

 

Ophalen

Onze werkplaats is te vinden in Leiden. Ophalen van online bestellingen kan hier alleen nadat je een bevestigde afspraak van ons hebt ontvangen. Een ophaalafspraak is niet elke dag mogelijk en alleen tijdens kantooruren. Dit kan invloed hebben op wanneer het mogelijk is je bestelling in ontvangst te nemen. Wil je hier niet van afhankelijk zijn, kies dan voor verzending per post.

Werkplaats adres:
Haagweg 4 – D4
2311AA Leiden
The Netherlands

 

Retouren

Je hebt 14 kalenderdagen de tijd om een aankoop terug te sturen. Kosten voor en risico van de retourzending zijn voor de koper.

Retouradres:
print – art – read
Haagweg 4 – D4
2311AA Leiden
The Netherlands

www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018