PAR is op zoek!

Print – art – read is constant in gesprek met allerlei mensen om toe te werken naar een mooie collectie. Daarbij maakt het niet uit hoe lang of hoe kort iemand professioneel bezig is. Het maakt ook niet uit of iemand heel veel of maar één werk via print – art – read de wereld in wil brengen.

 

pink1Online galerie
In overleg met de kunstenaars worden de werken aangeboden op het formaat en met de afwerking die vaststaan voor de werken. Er kan ook voor gekozen worden om verschillende formaten en afwerkingen toe te laten, naar keuze van de koper. De online galerie toont en beschrijft niet alleen het werk, maar geeft ook achtergrond informatie over de maker.

De werken worden in een professioneel foto vaklab geproduceerd en voorzien van nummer, datum, handtekening en authenticiteits waarmerk. De materialen die bij inlijsten gebruikt worden zijn net zo professioneel: zoals zuurvrij papier en UV-werend en reflectie reducerend glas. Zo blijft het werk voor lange tijd in een goede kwaliteit om ervan te genieten.

Na een veilige betaling via PayPal of iDeal wordt het werk in een beschermende verpakking opgestuurd. Ingelijst is dit een beschermend pakket op maat, zonder lijst in een officiële postkoker of bij een klein werk, een verstevigde envelop.

PAR houdt de oplage voor je bij en verzorgt de administratie rondom een aankoop.

Toekomst 
In de toekomst wil print – art – read ook actief zijn op kunstbeurzen. Daarbij wordt een extra podium geboden aan de kunst collectie en aan het profileren van de kunstenaars.

Ook wil print – art – read samenwerkingen aangaan met interieur architecten, stylisten en bedrijven. Daarbij kan gedacht worden aan maatwerk opdrachten en begeleiding bij het samenstellen van een zakelijke collectie.

Ook staan catalogi op het verlanglijstje. Print – art – read hoopt mooie uitgaven te kunnen gaan samenstellen. Hierin wordt gezocht naar interessante combinaties van werken die in een passend ontwerp naar voren worden gebracht.

 

Ik wil een gesprek met PAR

Fotografen

Beeld. We willen het. Maar dan goed.
Er zal altijd een verschil zijn tussen de foto’s van een professional en de foto’s die iedereen zelf kiekt, hoe toegankelijk fotografie en filters ook zijn geworden. Het verschil zit ‘m in de blik, de ervaring, de ontwikkeling. Laat ons die zien.

Kunstfotografen
Print – art – read komt graag in contact met professionele fotografen. Fotografen die een eigen standpunt innemen op het gebied van techniek en concept. Of dat nou groots of simpel is. Of dat nou portret, landschap, abstract, reportage, mode of straatfotografie is.

Redactionele fotografen
Veel fotografen werken in opdracht in redactionele situaties. Het kan zijn dat er daarnaast ook eigen werk wordt gemaakt. Ook voor niet fulltime kunstfotografen is een plek bij print – art – read. Schroom dus niet om contact op te nemen als dit jouw situatie is.

Ben jij of ken jij een fotograaf voor print – art – read?

Neem contact op met print – art – read voor een afspraak

terug naar boven

Graphic artists

Tekeningen, illustraties, prints, zeefdrukken, etsen, collages.
Print – art – read houdt ervan.

Groot, klein, een enkelvoudig of reproduceerbaar werk, handmatig of digitaal gemaakt. Print – art – read is benieuwd naar de werelden die je creëert. De kleine dingen die je opvallen en het verbeelden waard zijn. De grote verhalen die het kunnen worden. Laat het ons zien!

Ben jij of ken jij een graphic artist voor print – art – read?

Neem contact op met print – art – read voor een afspraak

terug naar boven

Boekmakers

Print – art – read houdt ook van boeken. En dan niet alleen van koffietafel boeken. PAR is niet bang voor tekst.

Mooie boeken over alles visueel of beschouwende boeken over wat dat visuele allemaal kan inhouden, ze zijn allemaal welkom. Groot, klein, boek, magazine, verhaal, beeldboek, gedicht.

Print – art – read is het meest geïnteresseerd in boeken die verder gaan dan alleen maar een verzameling mooie plaatjes. Boeken die verder ingaan op visuele cultuur en ontwikkelingen, meer laten zien van concepten en aandacht hebben voor een goed (beeld)verhaal. Niet alleen hoogdravend intellectueel, ook opvallend uit het (gewone) leven. Boeken die meer ‘laten zien’ in plaats van mensen alleen maar ‘iets tonen’.

Ben jij een uitgever, boekmaker, schrijver of lezer die iets fantastisch heeft gespot?

Geef het door aan print – art – read!

terug naar boven

www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018