Wouter Willebrands naar Affordable Art Fair Milaan

6 maart 2014

 

Wouter is uitgekozen uit vele jonge kunstenaars over de hele wereld om te exposeren op de Affordable Art Fair in Milaan. Samen met 2 andere kunstenaars maakt hij deel uit van de top 3 World Emerging artists die te zien zijn op de kunstbeurs van 6 t/m 9 maart 2014.

Affordable Art Fairs zijn de afgelopen jaren over de hele wereld verspreid. Het is begonnen in Engeland met als doel nieuwe en daarmee ook meer betaalbare kunst te tonen. Daarbij worden de beurzen zo opgezet dat de drempel laag is om meteen werk te kopen en mee te nemen. Deze aanpak heeft een enorme vlucht genomen en wordt veel bezocht door publiek en door galeries om hun kunstenaars te laten zien.

Wouter Willebrands naar AAF MilaanBij AAF Amsterdam 2013 kon Wouter al een aantal werken vlak na zijn afstuderen naar het grotere publiek brengen.
Met totaal vijf werken zal Wouter zichzelf kunnen presenteren op de beurs in Milaan. Met een flinke flightcase speciaal gemaakt om zijn werken veilig in Milaan te krijgen, ging Wouter op pad naar Milaan.

Klik hier om de werken van Wouter bij PAR te zien

 


Peter de Krom wint Zilveren Camera 2013 met serie ‘Timon’ Print – art – read is geopend!
Peter de Krom wint Zilveren Camera 2013 met serie ‘Timon’
Print – art – read is geopend!
www.print-art-read.nl
all rights reserved: all images and text property of and copywright protected for print-art-read and/or Janet Keukelaar ©2018